Westerstraat - Rotterdam

Ondernemen met allure? Hét kan!

Lees meer

Oppervlakte 35 m2
Prijs € 550 / mnd
Voorwaarden Huurovereenkomsten met een zekerheidsperiode t/m 31-12-2024 waarna wederzijds opzegbaar met een wederzijdse opzegtermijn van 1 maand

Prijzen zijn incl. G/W/E en excl. BTW

Plan een bezichtiging Meer informatie

Omschrijving

In het representatieve Scheepvaartkwartier, waar diverse gerenommeerde bedrijven gevestigd zijn, hebben wij verschillende kantoorruimtes beschikbaar.

De luxe afgewerkte kantoorruimtes bevinden zich op de begane grond, 1e, 2e en 3e etage, hebben een hoog plafond en zijn voorzien van tapijt.

Per etage zijn er gescheiden toiletten aanwezig en een pantry voor gezamenlijk gebruik.

Overige voorzieningen
• Kabelgoten met aanwezige databekabeling;
• Aanwezige verlichtingsarmaturen;
• Lift;
• Klimaatinstallatie (airco's);
• Brandmeldinstallatie;

Beschikbaarheid:
3e etage:
- 12 m2 - €355,-
- 35 m2 - €650,-

De genoemde prijzen zijn incl. G/W/E, zonder naheffing en excl. BTW.

Parkeren
In de directe omgeving is ruim voldoende (betaald) parkeergelegenheid, eventueel kunnen er parkeervergunningen worden aangevraagd bij de Gemeente Rotterdam. In de op korte loopafstand (Houtlaan) gelegen parkeergarage van De Havenbaron kunnen eventueel een aantal parkeerplaatsen worden gehuurd.

Bereikbaarheid
Per auto:
Het Scheepvaartkwartier heeft via de Maasboulevard, de Maastunnel-traverse en de Erasmusbrug snelle aansluitingen op het rijkswegennet A20, A16, A4 en A15.
Per openbaar vervoer:
Op korte loopafstand zijn diverse tram- en busverbindingen evenals metrostation Leuvenhaven. Vlakbij bevindt zich de opstapplaats van de watertaxi en de Fastferry naar Ridderkerk/Dordrecht.

Interesse? Reageer snel!

Onze vestigingen