Westblaak - Rotterdam

Kantoorruimte Westblaak 5-11 te Rotterdam; Turn-key beschikbaar in het bruisende centrum van Rotterdam!

Lees meer

Oppervlakte 40 m2 - 58 m2
Prijs € 460 - € 675 / mnd
Voorwaarden Huurtermijn 1 jaar (met jaarlijkse verlenging) met een opzegtermijn van 3 maanden tijdens de looptijd van het huurcontract.

Plan een bezichtiging Meer informatie

Omschrijving

Op de Westblaak (naast kruising met Coolsingel) zijn per direct turnkey kantoorunits beschikbaar van verschillende metrages. De businessunits zijn gelegen op de eerste etage.

De entree is netjes en representatief en het pand is 24/7 toegankelijk. Bezoekers kunnen zich melden via een intercomsysteem met videofoon. Er zijn drie liften beschikbaar die je naar de gewenste verdieping kunnen brengen.

Naast de eigen unit kan er ook gebruik gemaakt worden van de trendy open keuken. Daarnaast is er een vergaderruimte beschikbaar, deze kan volledig gratis geboekt worden. Naast de open keuken is er nog een kleine gemeenschappelijke pantry en zijn er aparte toiletgroepen aanwezig.

Bereikbaarheid met openbaar vervoer is uitstekend, metro- & tram station Beurs zijn binnen een paar minuten lopen te bereiken. NS station Rotterdam Blaak is 700 meter verderop binnen zo'n 10 minuten lopen ook prima bereikbaar.

Verwacht u als ondernemer groei? Geen probleem! Binnen ons concept kunt u als ondernemer gemakkelijk uitbreiden op dit adres.

De huurprijzen zijn inclusief servicekosten, waarbij geen naheffing zal volgen!

Momenteel hebben wij nog maar één ruimte beschikbaar! 58m2 voor €675,- ex. btw. per maand.

Kom met ons in contact voor de actuele beschikbaarheid en mogelijkheden!

Onze vestigingen

Eindhoven