Westblaak - Rotterdam

Turn-key units beschikbaar in het bruisende centrum van Rotterdam!

Lees meer

Oppervlakte 58 m2
Prijs € 700 / mnd
Voorwaarden Huurtermijn 1 jaar (met jaarlijkse verlenging) met een opzegtermijn van 3 maanden tijdens de looptijd van het huurcontract.

Plan een bezichtiging Meer informatie

Omschrijving

Op de Westblaak (kruising met Coolsingel) is per direct één turn key unit beschikbaar van 58m2. De businessunit is gelegen op de eerste etage.

De entree is netjes en representatief en het pand is 24/7 toegankelijk. Bezoekers kunnen zich melden via een intercomsysteem met videofoon.

Er zijn drie liften beschikbaar die je naar de gewenste verdieping kunnen brengen.

Naast de eigen unit kan er ook gebruik gemaakt worden van de trendy open keuken. Daarnaast is er een vergaderruimte beschikbaar, deze kan volledig gratis geboekt worden. Naast de open keuken is er nog een kleine gemeenschappelijke pantry en zijn er aparte toiletgroepen aanwezig.

Beschikbaarheid:
- 58m2 - €700,-

Bereikbaarheid met openbaar vervoer is uitstekend, metro- & tram station Beurs zijn binnen een paar minuten lopen te bereiken. NS station Rotterdam Blaak is 700 meter verderop binnen zo'n 10 minuten lopen ook prima bereikbaar.

Verwacht u als ondernemer groei? Geen probleem! Binnen ons concept kunt u als ondernemer gemakkelijk uitbreiden op dit adres.

De huurprijzen zijn inclusief servicekosten, waarbij geen naheffing zal volgen!

Kom met ons in contact voor de actuele beschikbaarheid en mogelijkheden!

Onze vestigingen