Scheepmakershaven - Rotterdam

Scherp geprijsde kantoorunits in het centrum van Rotterdam!

Lees meer

Oppervlakte 27 m2 - 55 m2
Prijs € 427 - € 738 / mnd
Voorwaarden Huurtermijn 1 jaar (met jaarlijkse verlening) met een opzegtermijn van 3 kalendermaanden tijdens de looptijd van het huurcontract.

Plan een bezichtiging Meer informatie

Omschrijving

Op projectlocatie de Scheepmaecker zijn per direct diverse kantoorunits beschikbaar in verschillende afmetingen. De businessunits zijn gelegen op de derde etage waarbij een lift aanwezig is.

De entree is netjes en representatief, voorzien van een intercom waarbij het pand 24/7 toegankelijk is. Verhuurprijzen zijn inclusief gebruik van WIFI internet. Bekabeld (sneller) internet is tegen meerprijs af te nemen. Ondernemers hebben toegang tot een vergaderruimte welke kosteloos te boeken is. Ook zijn er meerdere overlegruimtes op de gang beschikbaar.
Deze kantoorunits hebben een afgewerkte vloer, zijn voorzien van een systeemplafond met TL-verlichting, kabelgoten, zonwering en airco.

Verwacht u als ondernemer groei? Geen probleem!
Binnen ons concept kunt u als ondernemer gemakkelijk een ruimte erbij huren of een ruimte minder huren.
De ruimtes worden aangeboden inclusief servicekosten zonder naheffing!

De bijbehorende afmetingen zijn als volgt, de kleinste kantoorunit is 27m2 á € 427 , 41m2 á € 582, 55m2 á € 738,- etc. ex. BTW per maand incl. servicekosten. Kom met ons in contact voor de actuele beschikbaarheid.

Wordt jij onderdeel van dit bruisend object? Reageer snel!

Onze vestigingen

Eindhoven