Pelmolenlaan - Woerden

Op zoek naar voordelige kantoorruimte in Woerden, reageer dan snel!

Lees meer

Oppervlakte 18 m2 - 33 m2
Prijs € 200 - € 330 / mnd
Voorwaarden Flexibele overeenkomsten met een wederzijdse opzegtermijn van 3 maanden.

De totaalprijzen zijn inclusief G/W/L en excl. BTW

Plan een bezichtiging Meer informatie

Omschrijving

Per direct hebben we units beschikbaar op de eerste etage aan de Pelmolenlaan. De etage is onderdeel van een bedrijfsverzamelgebouw met een representatief entree.

Voorzien van lift, pantry en toiletten is het geheel voorzien van alle standaard gemakken. Units zijn verder gestoffeerd en voorzien centrale verwarming, luchtbehandeling, systeemplafond met TL-verlichting.

Een greep uit de mogelijkheden:
18m2 - € 200,-
33m2 - € 330,-

Bereikbaarheid
Vanaf de Rijksweg A12 is het object binnen enkele autominuten bereikbaar. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is, door de aanwezigheid van het NS-station Woerden, eveneens uitstekend. Tevens is de bushalte op de hoek van de straat gelegen en deze onderhoudt tweemaal per uur rechtstreekse verbindingen met het NS-Station Woerden.

Op het bedrijventerrein Middelland-Zuid is een grote diversiteit aan lokaal tot internationaal opererende bedrijven. Er zijn voornamelijk kantoorgebouwen aanwezig op dit bedrijventerrein. Middelland heeft totaal circa 55 hectare oppervlakte en biedt ruimte aan 210 regionaal tot landelijk werkende bedrijven met circa 7.200 arbeidsplaatsen.

Interesse? Neem snel contact met ons op!

Onze vestigingen