Oslo - Barendrecht

Zeer nette kantoorruimte per direct beschikbaar op Vaanpark II te Barendrecht

Lees meer

Oppervlakte 28 m2
Prijs € 305 / mnd
Voorwaarden Huurcontracten hebben een wederzijds opzegtermijn van tenminste 3 maanden. Prijzen zijn exclusief BTW, maar inclusief gebruik van Gas/Water en Elektra.

Plan een bezichtiging Meer informatie

Omschrijving

Per direct kantoorruimtes beschikbaar op Vaanpark II.
Het gaat om een hoogwaardig bedrijvenpark met een combinatie van moderne kantoor- en bedrijfsgebouwen. De ruimtes zijn gelegen op de derde etage en voorzien van ruime inbouwkasten. Ook beschikt elke ruimte over genoeg daglicht en zijn de ruimtes verlicht d.m.v. spots en tl-verlichting.

De actuele beschikbaarheid samen met de bijbehorende prijzen:
Unit 3 28 m2 €305,- per maand

In het gebied Vaanpark zijn o.a. gevestigd: Rabobank, ICT Automatisering, Besix Nederland B.V., Neve Belastingadviseurs en IJS Global Nederland B.V.

Voorzieningen:
• personenlift;
• zonwerende isolerende beglazing;
• te openen ramen;
• separate dames- en herentoiletgroep;
• mechanische ventilatie in combinatie met airconditioning;
• verlaagde geluidsabsorberende (steenwol)systeemplafonds met
ingebouwde verlichtingsarmaturen;
• pantry voorzien van close-in boiler en vaatwasmachine;
• wandkabelgoten;
• vloerafwerking (houten parketvloer).
Er zijn genoeg parkeerplekken beschikbaar op het eigen terrein.

Locatie
Het betreft een hoogwaardig bedrijvenpark met een combinatie van moderne kantoor- en bedrijfsgebouwen. Voorzieningen zoals OV en winkels liggen op korte afstand van deze locatie evenals voorzieningen als het zwembad, fitness en een vestiging van Ikea. De combinatie van functies in deze omgeving zorgt voor de nodige dynamiek.

Bereikbaarheid
Per auto: De op- en afritten van rijksweg A29, met aansluiting op rijksweg A15, liggen op circa 1.000 meter afstand. Rijksweg A15 geeft aansluiting op de Zuidring van Rotterdam met verbindingen naar Dordrecht-Breda-Antwerpen (rijksweg A16) of via de Beneluxtunnel (rijksweg A4/A20) c.q. Van Brienenoordbrug (rijksweg A16) met aansluiting richting Den Haag en Utrecht.

Per OV: Er liggen diverse bushaltes op loopafstand met verbindingen naar bus- en metrostation Rotterdam Zuidplein en NS-Station Barendrecht (buslijnen 181, 182 en 183). Daarnaast is er in de nabije omgeving een zgn. tramplusverbinding naar Rotterdam-Zuid en Rotterdam-Centrum.

Onze vestigingen