Beukelsdijk - Rotterdam

Unieke kans voor leuke innovatieve ondernemers!

Lees meer

Oppervlakte 95 m2
Prijs € 500 / mnd
Voorwaarden Huurprijs is exclusief Gas/Water en Elektra, en exclusief BTW.

Benoemde prijsstelling is op basis van een tijdelijk huurovereenkomst (max 24 maanden) met een wederzijdse opzegtermijn van 3 maanden.

Een ROZ-overeenkomst is tevens bespreekbaar

Omschrijving

Voor dit recentelijk gerenoveerd en prachtig liggende hoekpand zijn er mogelijkheden voor innovatieve startup concepten.

Dit recentelijk gerenoveerd en prachtig liggende hoekpand ligt aan de rand van het Weena. Het is circa 95m2 groot en is per direct beschikbaar.

Het entree met een plafondhoogte van ongeveer 5 meter, ornamenten en glas in lood geeft een prachtige binnenkomst. Het object is speels ingedeeld met 3 ruimtes, in totaal 95m2 waarvan 58m2 op de begane grond en circa 37 m2 op de eerste etage met zicht op de BG. Naast deze ruimtes is er nog een aparte pantry en toilet.

Wijze van oplevering:
In gerenoveerde staat, voorzien van:
- gestucte wanden;
- vloer;
- toilet;
- pantry;
- centrale verwarming;
- airco;

Ligging:
De Beukelsweg bevindt zich in het Nieuwe Westen en ligt zeer centraal, aangrenzend aan het stadscentrum. De Beukelsweg is een doorgaande weg en bestaat uit een combinatie van winkels, bedrijfsruimtes en woningen.

Bereikbaarheid:
Auto
De Beukelsweg is ideaal te bereiken per auto, vanaf de ring Rotterdam (A13/A20).

Openbaar vervoer
De openbaar vervoer voorzieningen zijn zeer goed te noemen. De bushalte bevindt zich in de straat. Tram, metro en trein zijn op loopafstand.

Parkeren:
Betaald parkeren langs de openbare weg of middels parkeervergunningen.

Voorbehoud voordracht:
Tijdelijke huurders dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Meld je snel aan met je concept en kom in aanmerking om op zeer voordelige voorwaarden op een toplocatie te ondernemen!

Onze vestigingen

Eindhoven