H.J.E. Wenckebachweg - Amsterdam

In de Bijlmerbajes ondernemen? Dit kan!

Lees meer

Oppervlakte 17 m2 - 69 m2
Prijs € 177 - € 350 / mnd
Voorwaarden Flexibele huur met 1 maand wederzijdse opzegtermijn.

Prijsstelling is incl. internet en een vaste vergoeding voor het g/w/e, geen naheffing!

Plan een bezichtiging Meer informatie

Omschrijving

Kantoorruimtes beschikbaar in de Bijlmerbajes!

De Bijlmerbajes, officiële naam Penitentiaire Inrichting Amsterdam Over-Amstel, was van 1978 tot 2016 een gevangenis en een huis van bewaring in Amsterdam-Oost nabij het Amstelstation. Nu bieden wij verschillende ruimtes aan met voordelige prijzen!

De ruimtes zijn gelegen in het hoofdgebouw op de eerste en tweede verdieping. Deze was voorheen bedoeld als visitatie, wasserette, administratie etc. Nu zijn de ruimtes ideaal voor zakelijke maar ook creatieve ondernemers die op zoek zijn naar atelierruimte.

Momenteel zitten er verschillende ondernemers in diverse ruimten zoals eventementencentra, een boksschool en een restaurant op de binnenplaats.

Een greep uit de mogelijkheden:
- 21 m2 - €190,00
- 26 m2 - €206,67
- 34 m2 - €233,33
- 46 m2 - €273,33
- 50 m2 - €286,67
- 54 m2 - €400,00
Verhuurprijzen zijn inclusief servicekosten en gebruik van internet.

Bereikbaarheid
De Bijlmerbajes is erg makkelijk te bereiken. In alle gevallen zou u moeten uitkomen bij de ingang van het hoofdgebouw aan de kant van het ‘Bajesdorp’.

Met openbaar vervoer:
Als u met het openbaar vervoer komt kunt u het beste de metro 51, 53 of 54 nemen. Deze stoppen allemaal bij station Spaklerweg. Dit is de dichtstbijzijnde halte, u moet vanaf hier nog ongeveer 5 minuten lopen vanaf het station. Loop het station uit richting de H.J.E. Wenckebachweg. Eenmaal buiten ziet u aan uw rechterhand een voetpad dat u langs de bajes brengt. Deze kunt u helemaal uitlopen en dan komt u uit bij het plein voor het hoofdgebouw.

Parkeren
U kunt op eigen terrein gratis parkeren.

Bezichtiging plannen? Neem snel contact met ons op!

Onze vestigingen