Westbroek - Breda

Uitstekende kantoorunits in Breda!

Lees meer

Oppervlakte 18 m2 - 130 m2
Prijs € 200 - € 1450 / mnd
Voorwaarden Tijdelijke huurovereenkomsten met een wederzijdse opzegtermijn van tenminste 3 maanden. Meer zekerheid? Geen probleem informeer naar de voorwaarden!

Huurprijs is ex. BTW en inclusief gebruik van Gas/ Water en Elektra

Omschrijving

Huurflex biedt aan het Westbroek te Breda uitstekende en instap klare kantoorunits aan. Het kantoorgebied Westerhage kenmerkt zich door haar hoogwaardige kantoorgebouwen. De units zijn van een hoog opleverniveau en per direct beschikbaar!

Het kantorenpark “Westerhage” is direct aan de A16 gesitueerd, zodat Rotterdam en Antwerpen snel bereikbaar zijn. Door de ligging aan de “Noordelijke Rondweg” is middels een groene zone ook de A27 (Utrecht-Eindhoven) goed bereikbaar. Tevens ligt het stadscentrum op enkele autominuten. Westbroek is teven uitstekend te bereiken met openbaar vervoer. Op enkele minuten loopafstand ligt het NS-station “Breda-Prinsenbeek”.

We hebben meerdere units beschikbaar met verschillende afmetingen. De afmetingen zijn als volgt, 18m á € 200, 20 m2 á € 225, 24m2 á € 270 en 130 m2 á € 1450. De units zijn zelfstandig afsluitbaar.

Kantoorpand is goed beveiligd en voorzien van alarm.

Bent u de ondernemer die in dit hoogwaardig kantoorpand verder wil bouwen aan het succes van uw onderneming? twijfel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op!

Onze vestigingen

Eindhoven