's-Gravendijkwal, 5e etage - Rotterdam

Kantoorruimtes in verschillende afmetingen op een centrale plek in Rotterdam!

Lees meer

Oppervlakte 17 m2
Prijs € 180 / mnd
Voorwaarden LET OP, ENKEL NOG 17m2 BESCHIKBAAR!

Meerdere kantoorruimtes in Rotterdam centrum beschikbaar!

Huurcontracten hebben een wederzijds opzegtermijn van tenminste 2 maanden. Weergegeven prijzen zijn ex. BTW en inclusief gebruik van Gas/Water en Elektra.

Plan een bezichtiging Meer informatie

Omschrijving

De kantoorruimtes zijn voorzien vloerbedekking, systeemplafond met TL/spot verlichting, kabelgoten voor stroom en data, verwarming middels radiatoren hebben te openen ramen en kijken met vrij zicht uit over de stad Rotterdam!

De ruimtes zijn op zowel de vierde en vijfde etage gelegen, hebben per verdieping gescheiden toiletten en een gezamenlijke pantry. Het pand is 24/7 toegankelijk en is voorzien van een lift.

De bereikbaarheid van dit object is prima, doordat de 's Gravendijkwal direct aan de Maastunnel ligt is Rotterdam-zuid etc. uitstekend bereikbaar. Tram- en busstations op een paar minuten loopafstand. NS Centraal Station is ongeveer 1 kilometer lopen/ paar minuten fietsen. Parkeren kan op de openbare weg rondom het pand, er is voldoende gelegenheid.

Een greep uit de mogelijkheden; 17m2 á € 180, 25m2 á € 260, 30m2 á € 300, 38m2 á € 380 etc. Kortom, er is op dit adres écht van alles mogelijk!
LET OP, ENKEL NOG 17m2 BESCHIKBAAR!

Kom met ons in contact om de mogelijkheden en actuele beschikbaarheid te bespreken.

Onze vestigingen

Eindhoven